Știri
Vezi toate

Diego DR2 VR- Recuperarea braţelor şi umerilor asistată de robot cu puterea Realității Virtuale

Cod Produs:12906

Diego - Recuperarea braţelor şi umerilor asistată de robot



DIEGO VR este cel mai avansat şi versatil dispozitiv de recuperare pentru umăr şi braţ, la nivel mondial cu puterea Realității Virtuale

Compensarea inteligentă prin gravitaţie, sistemul robotic şi realitatea virtuală facilitează tratamentul, pentru ca pacientul să-şi recâştige funcţia motorie a braţului uşor şi rapid. Sistemul poate fi utilizat unilateral sau bilateral.

Cu zona sa terapeutică tridimensională combinat cu realitatea virtuală, DIEGO® VR asigură transferul ideal a mișcărilor învățați în viața de zi cu zi.

Diego VR aduce mişcare în tratamentul extremităţii superioare

Tratamentul interactiv şi distractiv se realizează prin intermediul modulelor de terapie special dezvoltate în spaţii de lucru 1D, 2D şi 3D. În timpul terapiei Realitate virtuală 3D, mişcarea braţului este afişat în timp real pe ecranul calculatorului.

În combinaţie cu Compensaţia Inteligentă a Gravitaţiei (IGC - Intelligent Gravity Compensation), pacientul are senzaţia incomparabilă că poate efectua mişcările pierdute, chiar de la începutul terapiei.

Pentru adulţi şi copii în toate etapele reabilitării

Datorită designului său, Diego poate fi accesat din orice direcţie, oferind astfel spaţiu util pentru terapeut şi pacient.

Sistemul Diego VR permite pacienţilor să efectueze exerciţii autodirijate într-un spaţiu amplu de mişcare, din acest motiv dispozitivul de recuperare a braţului şi a umărului este deosebit de potrivit pentru terapia orientată spre sarcini cu obiecte reale.

Compensaţia Inteligentă a Gravitaţiei (GIC) elimină greutatea braţului afectat, mişcarea devenind astfel o mişcare naturală, fiziologică în toate fazele reabilitării.

Fie ele aplicaţii terapeutice active, pasive sau asistive, Diego poate fi adaptat uşor şi rapid la nevoile individuale ale fiecărui pacient

Terapie şi evaluare

Terapia cu Diego este foarte variată: modulele de terapii interactive oferă feedback audio-vizual şi tactil; pacientul experimentează şi simte mişcările într-o realitate virtuală. Acest lucru este deosebit de motivant şi permite mai multe repetiţii, care sunt esenţiale pentru mişcările autodirijate.

Caracteristici:

  • Ajută cât este necesar la mişcările funcţionale
  • Compensare inteligentă a gravitaţiei
  • Asistă tratamentul membrelor superioare unilateral, bilateral şi simetric
  • Sistemul are biofeedback în 3D şi realitate virtuală
  • Tratament orientat spre sarcină cu obiecte reale
  • Suport antigravitaţional robotic pentru braţ
  • Suport de greutate a braţului foarte netedă
  • Sprijină mişcările fiziologice a braţului
  • Reglarea continuă a sprijinului robotic
  • Tratament activ şi repetitiv a mişcărilor fiziologice
  • Posibilitatea utilizării in toate fazele de reabilitare pentru tratamentul activ, asistat şi pasiv
  • Sistemul include exerciţii funcţionale în spaţii de lucru 1D, 2D şi 3D

Netopia payments